torsdag 5. mars 2009

Mariusgenser

Endelig har jeg bestemt meg for hvilken genser jeg har lyst til å strikke til meg selv. Etter flere måneder med grubling og leting i oppskrifter, bestemte jeg meg for noe så utradisjonelt som en Mariusgenser ;) He he.. Men etter å ha prøvd en genser i originalfargene og så hvor ekstra kefirblå den likbleke vinterhuden min så ut, innså jeg at marineblått og rødt ikke er noe for meg. Så jeg endte opp med brunt, natur og turkis. Har kosa meg med å strikke et pannebånd for å teste strikkefastheten og fargene før jeg begir meg ut på å strikke genseren.

Genseren skal strikkes i deilig Alpakkagarn og med rund halsfelling. Se bilde her

4 kommentarer:

Marita sa...

"Kefirblå", hehe... Uansett, flott fargesammensetning du har valgt deg. Pannebåndet var lekkert. GLEDER meg til å se genseren :)

Maskemarkørene var kjempesøte. Sikkert perfekt som skravlearbeid.

Marita (rotekopp) sa...

Så flink du e som teste garn og strikkefasthet før du bynne på oppgaven!:) Kjempefine farga du har valgt!
Marita G

Stina sa...

Bruke aldri å gidde å strikke prøvelapp, men måtte bare den her gangen. Og eg e gla eg gjorde det ellers hadde gensern blitt alt for liten. Måtte opp en pinnetykkelse..
Har tre ullgensera som aldri blir brukt pga litt dårlig "fasong" :) Men no ska eg strikke det som ska bli favorittgensern, og alpakkagarn e jo ikke akkurat billig, så den må bare bli passe stor ellers blir eg lei meg. Har prøvd en som e strikka i M og den passa fint. Glede meg til å få den ferdig, for eg savne en tynn ullgenser :)

Berna Marie sa...

Så fint det va:)