fredag 6. mars 2009

Midnattsol maraton og prosjekt joggesko...

Galskapen lenge leve! I et øyeblikk da jeg var supermotivert for å trene gjorde jeg det sjakktrekket at jeg utfordret Ingrid til å løpe midnattsol maraton i Tromsø 20. juni sammen med meg.... Var heldigvis lur nok til å legge til at det var mila vi sku løpe, men det er ille nok for en sofagris som har dørstokkmil på lengde me et ondt år :) Så de stakkars beina mine som stort sett aldri har jogget mer enn et par kilometer skal virkelig få gjennomgå fremover.

Etter noen få kilometer på tredemølla, som forøvrig nesten var et fremmedord inntil for noen uker siden, begynner jeg å innse at det er på tide å bytte inn de gamle håndballskoene mine med skikkelig gode joggesko. :) Ingrid har allerede tatt til vett og investert i noen fancy rosa så jeg kan vel ikke være dårligere. Selv om jeg mistenker at jeg bare kommer til å se støvfokken etter henne når startskuddet går er det jo i det minste greit å se bra ut på beina når jeg snubler over målstreken med tunga på slep :)

http://www.msm.no/

4 kommentarer:

Marita (rotekopp) sa...

hihi:)

Marita sa...

Ja, viktig å se bra ut på beinan! Mila klare du sikkert, og en gang e første gang for alle - til og med for Grete Waitz. Lykke til med forberedelsan. Eg e imponert :) Heia, heia!

Berna Marie sa...

Så bra! Det her klare du så bra:D Eg e imponert, eg har bare deltatt på 4,2km i MSM, haha;) Men du inspirerte meg no, eg har også løst å klare det. Masse lykke til med treninga!:)

Berna Marie sa...

Vet du ka, takket være deg har eg meldt meg på 10km på Oslo Maraton 2009:D Eg ble motivert av ditt joggeprosjekt! Takk:)